Sunday, June 12, 2011

kalau lah

tadi chat dengan encik fuqal dia tanya dekat aku nak majoring apa time degree dekat gombak nanti. 


so, lets see what we are talking about just now :D





kalau la aku jadi mcm lecturer fuqal tu after dah grad nanti, habis lah anak semua orang. memang aku akan letakkan basic grammar as the main syllabus and also phonetics. by the way. phonetics tu means sound system - how we pronounce the word. if ada masa, i'll make a post about phonetics.

p/s: btw, i'm having a great time petang tadi dengan cikgu zaiful and radhi. thank you guys :)
next post baru cerita tunggu pics from radhi.

2 comments:

purple_Forte said...

kalau minister of education baca nice ni..kalau blaja phonetic buleyh putus asa bebudak ni blaja english lidah bebelit2..haha..tpi fun kan study phonetic :D
btw, outing ngn homeroom ya?waaa syiok2..

MaskMania said...

hahaha! phonetics. aritu belajar sket kat kolej =.=' ho3. macam2 bunyi...gle detail boleh takk!! hahaha. .tapi best =)