Monday, February 8, 2010

think for a while

 

semua org kenal kartun kat atas  ni. ya, it's conan. fine, fine, sume org tau. x payah nak cite panjang2. tadi, aku tgk kartun ni dkat astro ceria dlm pkul 7 cmtu, tibe2 kan aku terfikir something, bile tiba masa dye nak solve case ke, dye akn pengsankan det. maori tu. and dye akn pakai  ribbon dye yg colour merah untuk tukar suara la kononnya. tapi kan waktu dye nyorok, x kan x de sorg pun perasan dye x de. and, lets say, det. maori ckap, contoh, "conan, tunjukkan bahan bukti tu", conan pun akan muncul dri tempat dye nyorok, and after dh tunjuk tu, dye lari balik nyamar jadi det. maori. cam pelik je. cuba korg tgok blik kartun tu, byk kt astro ceria.

ble dh besar2 ni, baru terfikir dan terperasan tentang benda-benda cmni. tapi ape2 pun. aku tgok jgak. sebab aku still childish*yeke*! YELAH!

2 comments:

ijad said...

minat kartun ke...

FARAH ASYIQIN said...

not really. certain2 je.