Thursday, February 25, 2010

terharu gila

 
tgok tu cikgu tulis apa. 
waaaaa. gila terharu. huhu. sayng gilaa ngan cikgu azmi. hoho. rindu kot ngan dye. teringat the old sweet days ngan dia. dulu aku ni mmg dye x suka pun. pastu, adalah satu peristiwa ni membuatkan aku rapat ngan dye. mmg rapat la. kitorg kalau dh start duduk and gossip. fuhh. mmg susah nak berhenti wa cakap lu. kalau gelak, satu ds tu boleh dgar kalau la ds tu ade suara, boleh siap menyumpah kt kitorg. dye penyelaras kitorg. best sangat. denda dia, x de sapa bole challenge. waktu dye nak pindah hq. aku nangis bagai nak rak. muka sememeh gila. haha. tiap2 weekends dia dtg kat maktab, bwat kelas add math. and after kelas tu, aku lepak ngan dye. besstt.


skarang ni dye dkat jb. dh pindah dah. syukur Alhamdulillah. dye Nampak gembira dengan life dye skang. aku pun tumpang gembira. teringin nak gi JB. hopefully, cikgu akan sentiasa bahagia dengan apa yg cikgu buat skarang. saya sentiasa doakan cikgu. 


pasni aku nak panggil dye abi sebab dye suruh. hehehhe
 
muka x mandi. seriously, ramai gila x mandi waktu nih. semata2  kerana cikgu


tiba2 teringat dkat dia. the MUFFIN memory :)

to afiqah, thanks for the favicon. i LOVE you. mmuaahh mmuuaahh





1 comment:

Naddy said...

Ewaaaaaaaah, dah ada favicon siooooot haha.Siap kau nanti, ada favicon jugak hehe