Saturday, January 23, 2010

ndya oioi

Tagged.
nadya busuk syg. nahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!

Rules: once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you.


  1. Aku nyotnyot botol susu, dutchlady+milo, smpi end of year 1. sebab tu gigi aku jongang. hahaha.
  2. mak cakap, aku ade habit, mesti bersin kalau tiap kali org menumis, x kesah la ade blacan ke x de ke. since i was in 10 days of baby
  3. aku memang suke nangis dari dulu smpi skarang. he said to me "mubarak cakap, syiqin tu nampak je cm keras, ala-ala kasar gitu, tpi kene provok sket, leleh beb". ni dialog aku sndiri. diadaptasi ok.
  4. sangat x suke pki lipstick ke eye shadow ke. rimass!!! nnti, tgn mesti menjalar, garu pipi ke ape ke.
  5. aku akn rse x tenteram kalau x siap homework.MOSTLY!!! rse mcm kucing hilang anak kot. akn menjadi sgt serabut di sekolah pada pagi itu.
  6. mase skola rendah smpi la skola dkt D.E tuh, x pernah tido dlm kelas or waktu exam. 
  7. oh, sye suke memasak, tapi x suke mkn masakan sendiri. rase happy, kalau tgk org mkan.
  8. dulu saye kuat lari, aktif bersukan, tpi sejak badan dipam-pam mcm belon dkt funfair, trus jadi kucing garfield.
  9. aku suke kot jadi ketua 
  10. kalau aku suke someone, aku simpan sorg2 dan usha sorg2. aku x kan minat dye klu tahu ade org lain suke dkat dye.
  11. ha, aku suke tgk muke laki jambu, putih2. rse handsome gile. berangan, ble la org tu nk jadi bf aku? dgn kate lain, laki cmtulah JEJAKA IDAMAN MALAYA TERHEBAT pilihan aku
  12. kalau buat baju kurung, kain cotton jadi pilihan. nadya, jum share kain dkat gulatis tuh. hehehhe
  13. dulu aku x kesah kalu aku nmpak mcm ayam katik. skarang sgt2 kesah. malu beb.
  14. oh, saye mmg perangai agak keibuan dihadapan rakan2. they called me BONDA onstead. in fact, aku ni anak manja gile.
  15. kalau aku senyap, tandenye aku benci, marah dan tak suke
  16. dulu aku x suke btol tgk org couple2. menyampah je rase. kalau org tu dating2. msti jadi bhan laser aku. but still, god knows the best for me
  17. ni rmi yg x tau, aku adik kembar, lahir same hari, tarikh, tempat dan masa, cuma tahun yg berlainan. dye adik lelaki aku.
  18. mak aku ckp name asyiqin tu, bapak aku yg pilih. sebab maksud dye. "kekasih yang mengasyikkan". bapak aku jiwang karat.tpi mmg btol pun aku cmtu. i like! ;)
  19. x suke mintak no. phone org, unless dye yg bagi.
  20. walaupun org nampak aku talkative, but i failed in making or starting a new friends.
  21. aku SENSITIF yg amat pada benda2 yg kecik. 
  22. x suke pada org yg kerja tnpa perancangan dan tidak sistemtik. yg kt bwp tuh, sume dh tau.
  23. usually, i'll try my best to fulfill others wishes, wlupun diri sendiri pun rse nk tercabut nyawa x sempat nk urus.
  24. pengalamn yg menjadikan aku matang, ialah apabila org caci kita, kena hina, kena malukan depan org lain. it makes you feel like you're the rock. x effect ape2 pun.
  25. walaupun aku mulut laser, tapi aku x suke cari pasal ngan org. once, u try me, i'll make sure, you get the best from me.
dh nadya, pnat fikir. ;)

1 comment:

Naddy said...

No 11, HAHAHAH, Tekentut kentut gelak HAHAHAHA
No 12, taknak lah bondaaa, tak class lah youuu :P
HAHAHHA