Sunday, May 22, 2011

reunion SPM 2009 - MRSM KKB

PICTURE CREDIT & COURTESY OF:  nadya hidaya, ahmad zubaidi and asyraff ahmad


ini cerita hari semalam.


we had a reunion. batch SPM 2009 of MRSM Kuala Kubu Bharu at the maktab itself.
memang tak ada words yang boleh describe hari semalam. memang great, awesome, superb semua lah. 
thanks to ahmad zubaidi mahmud and abdul muiz for organising the event. and friends too, for supporting and spending your time. it's amazing to have you guys! :)


we are among the first to arrive. me, ellisal, illani, ili, afiqah and kak pah were in a car drove by ellisal. lepas tu gerak sekali dengan bai bila sampai dekat antara gapi. jumpa cikgu azdi, helped him setting up our place for makan-makan and naik atas jumpa cikgu. 

this is ustaz jaamat. the best ustaz and warden too. teringat time cos agama, siapa tak hafal hukum tajwid, kena libas kat betis, perit weh. walaupun tak pernah kena, tapi tahu la jugak rasa dia :P

among of the girls yang datang. semua dah jadi anak dara. saya sorang je mak dara. *nangis* T__T


mimi and lisal :)

ellisal and nadya. sidekick saya, juga mimi

umi@ pn. siti hajar, our TPHEA. when i first came in into the foyer, she called my name, "IQIN". whoa, terharu gila, she still remember my name. and she's one of the coolest teacher and school administrator ever.

my lovely homeroom mother. rindu gila kottttttt :)

cikgu rafidah. warden and teacher. rindu kot dengar suara dia menjerit pagi-pagi suruh pergi subuh.

among the boys yang datang, we had games on the evening. semua dah seasoned2 dah main-main. memang banyak gelak la kat tepi padang. :D

men behind the scene. muiz dan bai. GREAT JOB GUYS!!

:)

bersidai di tepi padang. lama tak buat macam ni. teringat zaman dulu time hormon nak bercinta dulu. rajin turun padang dan bersidai kat tepi usha. awww. gatal tak?

best!


my sidekick, front kick, flip kick, back kick :')

i love you dear.

all in all, IT WAS A GREAT DAY. and i would never forget for the rest of my life teen's life memory :)

5 comments:

Nad said...

♥ you syiqin (':

maskmania said...

xDDD wahhhhhh,..aku jealous T___T

FARAH ASYIQIN said...

syaima, tu la. takpe, next time kita buat lagi, make sure, you come ok :)

halawatul iman said...

masyaAllah..syiqin..msuk nh, da 3 comment dh ak post kat blog kau..ehehe..trharu ta..? haha..btw, ak bru tau kau satu skola ngn syarifah ...... al-hady[ta igt nme dy sbb pnjg sgt,rseny syarifah zakiha tp ta sure]..sheesh..ak satu biro ngn dy mse taaruf week~~haha.ini mnnjkkn ak ad chem ngn kau :D haha.

FARAH ASYIQIN said...

ececcece. nama dia sharifah nur zakiah. kitorg panggil kak pah je. :D