Saturday, April 23, 2011

borong

we borong like crazy  just now at the book fair. itu pun, only half je we managed to buy sebab tak larat nak angkat and kehabisan wang. huahuahua. we spent almost RM 500 bought all those books. well, actually, if i have more money, i think more than RM 500 kot we can spend over the books only. rather than spending on those bags or dress or others girls' stuffs - eventhough rasa macam arghhh, nak shopping, i prefer spending it on books. yes, tak makan pun tak ape, janji ada story book dekat sebelah


ok, next saturday, i think i will go again, since there are many books that i haven't bought yet. :)




p/s: next time, siapa yang rasa nak borong buku macam saya, silalah bawak beg roda. jangan malu dan segan sebab ramai orang yang bawak.

4 comments:

mufidah mohammad said...

sumpah best!!how I wish I was there!!

purple_Forte said...

rm500 tu buleyh beli handphone baru untuk saya sebab handphone saya baru ja hilang..hahaha

aRju As-SiddiQaH said...

salam,
syiqin...banyaknya buku!~..hoho..
jelez2. Post cni sikit..

;). Semoga dapat squeeze hikmah yang banyak dari buku2 tu. Takdelah time & money terbuang begitu je..biar pembacaan mendatangkan hasil.~

TC.
wassalam

FARAH ASYIQIN said...

fidah: mai la turun KL :D

fuqal: ahahha. saya tak rela spend money on handphone because saya bukan nye buat apa pun dgn tht handphone.:)

aisya: buku hilal asyraf nak? ehehhe
thanks to aisya sebab introduce syiqin dengan buku hilal asyraf. dah jadi addicted pun ada jugak. :)