Tuesday, November 9, 2010

flirty

ok, taste aku dah berubah sebenanrnya.
dulu aku suka tgok jambu, sekarang pun.
yet in that way, it never changed.
tapi skarang ni aku lebih suka muka guys yg gelap2 sket.
terus teringat mak cakap, that taste aku ni jenis macam tu. at first, of course i'm denying it. ahahha. tapi macam betuk je ape yg mak cakap tu :D
it's not that sebab "dia", tapi in uia, lagi ramai this type of guys yg skali tgok, whoa, cair hati. ahahhaha
and here goes this one guy, muka dia nampak tough. ahahha
tapi, mestilah menjadi secret admirer je.
wahahahha

3 comments:

MaskMania said...

like like like!

bum said...

hahaha..nak tngk.!!!!!!!!

FARAH ASYIQIN said...

sampai masa aku tunjuk kat korg okeyh :)