Friday, March 5, 2010

hari ni

oh hari ni aku nak marah. sebab aku rasa annoyed gila. and nak2 lagi2 aku dh lama x marah. sebab aku nak jadi baik, aku x suka marah2 nnti kena migrain. kau nak tanggung? tapi kau buat aku rasa annoyed gila. kau faham tak bila org kata tak suka.dan  rasa x selelsa. kau nak bergurau. tapi x tahu cara. kau ingat, kau tgok aku jenis outgoing cmni, ikut suka kau la kau nak ckap apa ye. eh2, kau, kalau x tau gurau, jaga2 sikit dengan perkataan kau. maybe bagi kau it looks like normal, sebab bila kau gurau live ngan aku aku gelak x pun aku blah and diam. kau x faham ke, aku x suka cara kau tu.satu lagi, x payah nak bajet2 kau tu a part of something. kalau aku x balas comment kau ke, kalau kau tgur aku buat bodoh ke, lu pikirlah sendiri. and satu lagi, ikut suka aku la aku nak ade bf ke apa, even aku pun x panggil dye cmtu, and kau nak menunjuk macm aku ni gatal sangat by your words. eiiiiiiii, tolonglah!!


dah. aku puas hati!

3 comments:

zara said...

wow.kau mrh sape cqin?

afiqah :) said...

saba nah, saba

syiqin said...

zara: aku marah sorg ni. tapi bukan bf kau ye. tu dh lepas.

afiqah: tgh saba ni