Tuesday, February 2, 2010

the outing

ok, hari ni i went to klcc, dh lame x kuar, so girls day out
BEST BEST BEST !!!!!!!!!!!!!!!!

let the pics tell you the story

 
dkt kinokuniya, setelah cancel tgk cite fame. 
oh,abaikan muka berjerawat tu


 
kad untuk awak, dh ada ye, ni kad untuk kau ye lisal


 
oh, aku mmg pendek, ni pun lisal dh bengkok kan lutut but still aku yg nmpak muka


 
mereka kata, slamon mentah x sedap, but the truth is, sdap la weyh, try sashimi. mmg best dowh


 
tgk ellisal mkn dgn berselera, zara nk jadi chubby, x jadi2 lagi


 
gelak ye kak, i babab u baru u tau


 
kitorg habiskan stok dkat kedai axxezz tu


 
aku bukanlah superman!


 
gamba ni fav aku ngan lisal.
ya, saya menjadi pendek lagi skali


ha, tadi masa balik, ellisal ngan zara bole plak tertinggal train. aku naik sorg2. pastu gelak sorg2 mcm org x btul je dlam train tu. tu la lambat lagi. sape suroh

eh2, nnti kuar lagi ye.



3 comments:

Naddy said...

Fuiyooooo.Macam best je korang keluar.Nak join! HAHAHAHA

Jom keluar lagi! Jom jom!

FARAH ASYIQIN said...

jaom2, kt mane plak kali ni. london ke paris ke, x pun kkb?
hahahahaha

La Dolce Zara said...

I da start 2 miss u lah farah asyiqin.
hey..I fllow ur blog. fllow mine too (: